Știri din 2020: După doar 1 an, peste 200 de șoferi Yango au devenit milionari

Știri din 2020: După doar 1 an, peste 200 de șoferi Yango au devenit milionari

La mai puțin de un an de când compania Yandex a intra pe piața românească printr-o aplicație de taxi numită Yango, au apărut și primii șoferi milionari. Nu mai puțin de 200 de șoferi au venituri medii de 20.000 euro pe lună, majoritatea făcând Yango încă din primele zile de când s-a lansat aplicația.

Chiar și câțiva jucători de fotbal din Liga 1 au plecat de la echipele lor, cu gândul să se apuce de Yango:

„Jucam la FCSB în 2019. Luam undeva la 150.000 de euro pe an. Dar de când am auzit de treaba cu Yango, m-am lăsat de fotbal și m-am apucat de taximetrie. Câștig aproape dublu acum. Fără cantonamente, fără accidentări, doar eu și cu mașina mea.” – Gicu Nicoliță, fost jucător la FCSB (2015-2019)

„La Yango am un venit mediu de aproximativ 20.000 de euro pe lună. Sunt șofer de aproximativ un an, din vara lui 2019 când s-a lansat la noi. Nu sunt minciuni. Rușii ne plătesc chiar foarte bine. O dată pe lună ne cheamă la ei la sediu și ne așteaptă acolo cu un sac plin cu euroi. Luăm fiecare cât ne încape în buzunar. Ultima dată am fost cu trollerul să iau mai mult. Dacă fac minim 5 curse pe zi primesc un bonus de 500 de euro, dacă fac 10 iau 1000 euro și tot așa. Și ca să vă dați seama, pentru o cursă pentru care clientul plătește 10 lei, eu primesc 50 lei. La Yango nu se duce nimic. Da, știu, e dubios, dar na… cine-ți mai dă banii ăștia la noi?!

La început începusem la Pelicanul, dar apoi s-a stricat treaba și m-am mutat la Uber. Era ok și acolo, luam cel puțin 1000 de euro pe lună, dar de când au apărut rușii cu Yango, viața mea s-a schimbat complet. Mi-am luat casă în Primăverii și am 4 mașini în garaj. Am reușit cu o pilă la ruși să-l bag și pe băiatul meu la Lukoil, câștigă foarte bine și el. O ducem bine, nu mă plâng.” – Costel Fundulea, șofer Yango din vara lui 2019.

Lasă un răspuns