România, te Jador!

România, te Jador!

Săptămână de săptămână, Jador (Remus Dumitrache) este nelipsit din trending-ul de pe Youtube. Ultimele sale piese au devenit virale îngrijorător de repede pe internet, atingând un număr de vizualizări impresionant, devansându-l chiar și pe mestrul Florin Salam, pe Dani Mocanu, Sorina Cugea sau Culita Sterp. Pur și simplu WOW!

Jador are 23 de ani, este un lăutar care provine dintr-o familie numerosă din Bacău și a absolvit în 2017 Facultatea de Relaţii Internaţionale la ASE. Respect! El și-a câștigat o foarte mare parte din popularitate participând la emisiunea ”Puterea Dragostei” de la Kanal D.

Acum, Remus este solist și face bani frumoși din spectacole, se îmbracă la patru ace și este mereu aranjat și ”frezat” după ultima modă.  

DA, putem spune că este INFLUENCER! Pe Youtube are 100k subscribers, pe Instagram aproape 250k followers iar pe Facebook peste 100k likes. Jador it’s the shit! Oare ce mai așteaptă brandurile? Pe când Jador într-o reclamă la Head & Shoulders? Gucci? Zara? Dorian Popa, păzea!

Lasă un răspuns