Participă la concurs și câștigă produse din colecția Urban Decay x Game of Thrones

Lumea bloggerițelor și vloggerițelor este în extaz: Urban Decay va lansa colecția Game of Thrones.

Odată cu debutul ultimului sezon din Game of Thrones, pe 14 aprilie va fi lansată și colecția Urban Decay x Game of Thrones. Sute de bloggerițe și vloggerițe ar fi în stare să-și rupă și o unghie dacă ar ști că vor intra în posesia noii colecții, pentru ca ulterior să poată posta sute de stories pe Instagram. Multe dintre ele, deși habar nu au ce este Game of Thrones, au început maratonul serialului: au de urmărit nu mai puțin de 77 de episoade până pe 14 aprilie. Da, vor și ele să fie în pas cu moda. În cazul în care se va lansa vreun concurs și vor fi nevoite să răspundă la întrebări despre serial, nu vor să fie luate pe nepregătite.

„Arată incredibil noua colecție Urban Decay X Game of Thrones! Am avut orgasm când le-am văzut pe Instagram prima dată. Nu, nu glumesc! Aș da orice pentru a le avea! Mă pregătesc de concursuri! De aseară am început să mă uit la Game of Thrones și deja am terminat un sezon. Eu sunt cu telenovelele mai mult, ăsta nu prea-mi place dar trebuie, ce să fac. Sper să-l termin pe tot până pe 14 aprilie. Da, știu prețul este destul de mare, dar nu contează, trebuie să le am pe toate! O să fac foamea o lună dacă e nevoie. Abia aștept să postez o poză cu ele pe Instagam!” a declarat Marilena, 21 de ani, fashion blogger la marilenastyle2019.ro.

În parteneriat cu HBO, Urban Decay a creat colecția Urban Decay x Game of Thrones inspirată din cele șapte regate din Westeros. De la țărmurile Dragonstone până la tărâmurile înghețate de dincolo de zid, această colecție vă va permite să aveți un look inspirat din Casa Stark, Lannister, Targaryen sau de ce nu dragoni și White Walkers.

Cum poți intra în posesia colecției Urban Decay x Game of Thrones?

Întră pe urbandecay.com/game-of-thrones, introdu adresa de e-mail și numărul de telefon în formularul din stânga ecranului și așează-te la o coadă virtuală. Vei fi printre primii care vor fi anunțați imediat ce colecția va fi pusă în vânzare.

Colecția se lansează pe 14 aprilie pe site-ul Urban Decay și pe 29 aprilie la ceilalți comercianți.

Set Palete
(Urban Decay x Game of Thrones)
1100 lei
Paletă farduri de pleoape
(Urban Decay x Game of Thrones)
280 lei
Paletă Mother of Dragons (Urban Decay x Game of Thrones)
150 lei
Creioane de ochi
(Urban Decay x Game of Thrones)
100 lei

Lasă un răspuns