Dinamo în Champions League — doar în FIFA 20!

Dinamo în Champions League — doar în FIFA 20!

Vești minunate pentru fanii dinamoviști ai seriei de jocuri FIFA din România. Începând cu această ediție, campionatul României va fi inclus în FIFA 20. Astfel, Dinamo va putea juca în sfârșit în Champions League.


Vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Robert Pongracz, a obținut licența pentru următorul joc din serie care va fi lansat în luna septembrie. Fanii își vor putea alege FCSB, Dinamo București, CFR Cluj, Viitorul, Craiova sau orice altă echipă care evoluează în acest sezon în Liga 1. Echipele din Liga 1 vor putea participa și în competițiile virtuale de Champions League și Europa League.

Juventus nu va mai exista în FIFA 20 și se va numi “Piemonte Calcio”. PES 2020 o să fie singurul joc video care o să poată folosi numele “Juventus”, echipamentele oficiale și numele stadionului, pentru că cei de la Juventus au dat toate drepturile de autor exclusiv celor de la Konami.

Totuși, începând din FIFA 19, variantele oficiale de Champions League și Europa League au fost incluse în premieră în joc, asta după ce prim-planul pentru aceste competiții l-a avut mereu PES. FIFA 20 este programat să fie lansat pe 27 septembrie 2019 și va fi disponibil pe PC, PS4, Xbox One, dar și pe Nintendo Switch.

Lasă un răspuns